Geboortekaartje ?>

Geboortekaartje

Begin op tijd met het bedenken en maken van het geboortekaartje want je baby kan zomaar vroeger komen dan gedacht. Beter op tijd een mooi kaartje naar je wens dan gehaast iets te maken. Neem zeker de tijd voor het uitzoeken en ontwerpen van een kaartje. Een uniek kindje verdient immers een uniek geboortekaartje. Vind je niet?

Voor elke smaak heeft CardDreams.be een passend kaartje

carddreamsCardDreams.be helpt je op weg. Via deze online kaartenaanbieder, ontwerp en maak je heel eenvoudig zelf unieke geboortekaartjes en kan je die direct online bestellen. Er is een ruime keuze uit allerlei soorten ontwerpen die door een team van topontwerpers is gemaakt. Van kaarten met schattige dierenprintjes tot hippe geboortekaartjes voor je zoontje of dochtertje. Voor elk wat wils. Zelfs de binnenkant van de kaartjes hebben alle aandacht gekregen. De kaartjes kan je zelf ontwerpen met een passende tekst, in een lettertype en kleur die jullie het mooiste vinden. Helemaal uniek is een geboortekaartje met foto. Dan weet je zeker dat je een bijzonder geboortekaartje verstuurd. Daarnaast kun je kiezen om je kaartje te laten drukkenop mat-, glans- of luxe parelmoer papier én word je niet verrast door bijkomende drukkosten.

Altijd hulp van de gratis klantendienst

carddreams2

Vind je het moeilijk om zelf een kaartje te kiezen, ben je niet zeker over je eigen opmaakkunsten of heb je moeite met bestellen? Dan kan de klantendienst van CardDreams.be je gratis helpen met het kiezen, bewerken en bestellen van jullie geboortekaartje. Het team controleert altijd jouw ontwerp, zodat spel- en opmaakfouten voorkomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT