Laat je peuter op eigen beentjes staan ?>

Laat je peuter op eigen beentjes staan

Laat je peuter op eigen beentjes staan met Nutrilon groeimelk 1+, verrijkt met Vitamine D. In een handomdraai een aangepaste voeding op maat van je kindje. Voldoende Vitamine D is essentieel voor een optimale ontwikkeling van baby’s en peuters. Kind & Gezin raadt daarom sinds 2013 jonge ouders aan om kleine kinderen een Vitamine D-supplement te geven.

Nutrilon maakt het je gemakkelijk met deze verrijkte groeimelk met een verhoogd Vitamine D gehalte. Dankzij de nieuwe en verbeterde formule krijgt je baby of peuter in een handomdraai alvast deze belangrijke bouwstoffen binnen om goed te groeien.

84% van de Belgische kindjes heeft een Vitamine D tekort

Natuurlijke bronnen van Vitamine D, zoals zonlicht en bepaalde voedingsmiddelen, komen niet overal evenveel voor. Zeker in de wintermaanden zijn zuigelingen en peuters extra kwetsbaar door een gebrek aan zonlicht.

vitamine dte weinig Vitamine D binnen. Jonge mama’s en papa’s weten hoe snel het ‘s morgens moet vooruitgaan. Vaak blijft er na het aankleden en het ontbijt maar weinig tijd over om extra supplementen te geven. Nutrilon groeimelk 1+ vergemakkelijkt de moeilijke taak van de ouders om hun peuters van een gebalanceerde inname van Vitamine D te verzekeren.

Een nieuwe formule

Met de nieuwe formule van Nutrilon groeimelk, verrijkt met een verhoogd vitamine D gehalte, zet je alvast een eerste belangrijke stap in de ontwikkeling van je kindje. Vitamine D is van vitaal belang, zeker voor kinderen tot 6 jaar. Het zorgt onder meer voor de opname van calcium zodat baby’s en peuters sterke beenderen krijgen. Daarnaast bevat de groeimelk Vitamines A en C, voor de ondersteuning van een goed functionerend immuunsysteem én draagt het bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen dankzij de aanwezigheid van ijzer.

Nutrilon groeimelk 1+ is verkrijgbaar in poedervorm (800gr) of als vloeibare melk (1L). Te koop in alle supermarkten en in de apotheek aan de richtprijs van € 12,47 voor een doos van 800g.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT