Origineel idee: Geboortekaartjes met retro uitstraling ?>

Origineel idee: Geboortekaartjes met retro uitstraling

Na de bevalling moet toch iedereen in de directe kring zo rap mogelijk op de hoogte worden gesteld van het heugelijke nieuws van de geboorte van een zoon of dochter. Op zoek naar een geboortekaartje dat nog niemand anders uit uw vrienden- of kennissenkring heeft gekozen en dat echt bij uw retro smaak past? Kijk dan eens naar de unieke vintage geboortekaartjes van Roodborstje.

Vintage is weer helemaal hip en trendy

De geboortekaartjes van Roodborstje (waarvan altijd een proefdruk besteld kan worden) hebben allemaal een zeer markant design, met de hand getekend door illustratrice Ellen van Der Velden toen zij geïnspireerd werd tijdens haar eigen zwangerschappen. De illustratie en de kleuren (bijvoorbeeld roze, paars, oranjebruin, groen of blauw) tonen of het kaartje geschikt is voor de geboorte van een meisje of jongen. Natuurlijk is er ook aan gedacht dat u wel eens een tweeling zou kunnen krijgen, voor tweelingen is namelijk een aparte collectie verkrijgbaar. Uiteraard worden alle geboortekaartjes geleverd met een bijpassende kleur envelop, om het geheel compleet te maken.

Unieke geboortekaartjes met nostalgisch design

Niet alleen de kleuren zijn zeer retro, ook de illustraties. Hoewel de retrostijl steeds meer wordt teruggezien (alle stijlen keren immers eens in de zoveel jaar terug) vindt u hier toch unieke patroontjes en unieke tekeningen in klassieke, warme kleuren. Dat de ontwerpster dol is op bosdieren is zeker terug te zien op de geboortekaartjes, deze zijn namelijk dikwijls voorzien van uiltjes en vosjes. Daarnaast vindt u in de collectie ook schone kaartjes met schetsen van een olifant, ezel of beer. Naast kaartjes met dierenillustraties zijn er ook kaartjes met patronen van bijvoorbeeld cirkels en sterren in diverse kleuren.

Behang en posters voor baby- of kinderkamer

Bij de voorbereidingen op de bevalling hoort natuurlijk ook het in orde maken van de babykamer. En ook hiervoor heeft Roodborstje producten met dezelfde schattige print, zodat de vintage ambiance van het geboortekaartje hier terug te zien is. Behang en posters met dezelfde nostalgische illustraties en rustige kleuren creëren ook in de babykamer een rustige sfeer met fantasievolle details. Voorbeelden van prints zijn jongens of meisjes, of dieren zoals muisjes, een flamingo en ook hier weer vosjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT