Witlof met peer en rozijnen ?>

Witlof met peer en rozijnen

Groente recept met witlof met peer en rozijn voor een baby van 6-9 maanden

Boodschappen

  • 1 à 2 stronkjes witlof
  • 1 dikke of 2 kleine aardappelen
  • 1 eetlepel rozijnen liefst witte1 handrijpe peer

Bereiding

  1. Schil de aardappel en was hem goed, snij hem in kleine stukjes.
  2. Doe de buitenste bladeren van het witlof af en doe ze weg, was het witlofl, snij het bittere middenstuk eruit, en snij hem ook in stukken.
  3. Kook de aardappel met het witloof gaar ongeveer een kleine 20 minuten.
  4. de laatste 10 minuten voeg je de rozijnen toe en laat je ze meekoken.
  5. Schil ondertussen de peer verwijder het klokhuis, en laat die op het laatste even 1 à 2 minuten met de massa meekoken.
  6. Giet het geheel af en pureer het met een staafmixer of mix het geheel met een blender!

Ingezonden door: Daniels Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT