9 -12 maanden: De favoriete babyspelletjes van dit moment ?>

9 -12 maanden: De favoriete babyspelletjes van dit moment

Je kind geniet ervan om samen versjes te zeggen, liedjes te zingen en muziek te beluisteren. Laat je helemaal gaan: trek gekken bekken en maak uitbundige gebaren.
Je zal merken dat je baby je na een tijdje probeert na te bootsen. Ook samen een dansje maken is een goed idee, net als samen muziek maken met een trommel, een xylofoon of een rammelaar.
Verder vinden kinderen het leuk om volwassenen in hun dagelijkse bezigheden te imiteren. Daarom spelen ze graag met de kinderversie van volwassen voorwerpen: een theeservies, een telefoon, een hamer, …

Ook een pop of een knuffel behoren tot de favorieten van dit moment. Door voor de pop of de knuffel te zorgen imiteren ze immers mama of papa die voor hen zorgt. Schattig, niet?

Probeer je kindje zo veel mogelijk te betrekken bij je dagelijkse bezigheden. Niet dat je er echt hulp aan hebt, integendeel. Vaak duren eenvoudige klusjes een pak langer als je je baby laat helpen. Maar op die manier maak je van een saaie klus wel een spelmoment en heb je tegelijkertijd ook iets nuttigs gedaan. Dus heel veel mogelijkheden voor leuke en nuttige favoriete babyspelletjes..

Reageren is niet mogelijk.
Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT