Lego Duplo voor peuters ?>

Lego Duplo voor peuters

LEGO® voegt aan het populaire LEGO DUPLO ®, voor peuters van 1,5 tot 3 jaar oud, ook een serie toe met wieltjes en een trekkoord. De nieuwe serie bestaat uit 3 verschillende pakketten.

LEGO zorgt ervoor dat Lego Duplo speelgoed meegroeit met de ontwikkelingsstappen van peuters en kleuters. Vanaf de eerste kennismaking met een simpel ‘bouw- en trekspeelgoed’ groeit spelen met Lego Duplo uit tot een grotere creatieve DUPLO speelcontext. Daarom is DUPLO een mooi eerste cadeau voor peuters en kleuters.

Peuter beginbouwset
De nieuwe Lego Duplo beginbouwset voor peuters laat ze creatief experimenteren en spelen! De 37-delige set, met extra grote DUPLO blokken, bevat bedrukte en met ogen versierde blokken die heel goed te combineren zijn met de standaard LEGO DUPLO blokken en elementen. Het deksel van de doos is eveneens een handige bouwplaat.

Bouwen en rijden
De ‘Bouwen en Slepen’ set voor creatieve peuters bestaat uit vijftien fel gekleurde blokken en elementen waaronder een trekwagen, stickers en diverse extra grote blokken en passen bij de standaard LEGO DUPLO blokken en elementen. Kinderen rond de leeftijd van anderhalf vaak willen voor het eerst alleen spelen en de nieuwe ‘trek mee’ set is met wielen en een trekkoord een nieuwtje dat actief spelen stimuleert.

Bouwen en spelen
De nieuwe grote bouw- en speelblokken in deze set laten de peuters creatief experimenteren en spelen! De extra grote DUPLO blokken vormen de eerste kennismaking met creatief bouwen voor kindjes vanaf 1,5 jaar. De deksel van de doos doet dienst als handige bouwplaat.

Sinds de oprichting in 1969 is DUPLO producten uitgegroeid tot een van de meest populaire soorten speelgoed voor de jongste kinderen. Het is bijzonder dat DUPLO speelgoed in al die jaren niet veranderd is. Het is veilig en leuk speelgoed, waarmee je kind de creativiteit en verbeelding kunnen uitdrukken door middel van speels leren.

De DUPLO blokken worden niet overbodig, maar kunnen telkens opnieuw worden gebruikt om nieuwe ideeën uit te voeren. En als je kinderen ouder worden dan worden de blokken vaak door de ouders doorgegeven of tweedehands verkocht.

Als je DUPLO online wilt kopen dan kan dat onder andere bij BOL.COM. Gemakkelijk en snel in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT